Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
O KURNA SIE NAROBILO ZYCILEM TEKSTEM Z FILMU MIS A TU WESZLO NA SPRAWY POLITYCZNE I NARADOSCIOWE CHODZILO MI O TO ZE NIEWAZNE CZY SIE JEST POLAKIEM HOLENDREM CZY BELGIEM WSZYSCY LUDZIE NAZEKAJA NA POGODE W LECIE ZE ZA GORACO W ZIMIE ZA ZIMNO A NA JESIENI ZA MOKRO A CO DO NAUKOWCOW JUZ SIE NIE WYPOWIADAM BO MAM ZA NISKIE WYKSZTALCENIE WYDAJE MNIE SIE ZE POWINISMY SIE CIESZYC Z TYCH ZMIAN ZE MAMY ROZNE PORY ROKU POZDRIAWIAM WAS CIULE JAK MAIWIAL KLASYK
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No masz mnichu i nikt z Nas cię nie zrozumiał ale i tak ciekawa rozmowa z tego wyszła .
pozdrawiam Cię i życze wesołych Świąt
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
NIE SZKODZI rowniez zycze wesolych swiat o kurna wczesniej wdarla sie literowka mialo byc POZDRAWIAM WAS CZULE
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
WARTO ROZMAWIAC
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A owszem Mnichu, od tego jest forum, aczkolwiek rozmawiać a rozmawiać to jest różnica, ja osobiście wole konstruktywne konwersacje z których coś można wynieść, a coraz częściej trafiają się takie osoby które piszą tylko po to aby pisać nie na temat i wogóle bez bez sensu
Zgłoś wpis
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
TEZ SIE TAK ZDARZA FORUM PUBLCZNE KAZDY MOZE PISAC CO CHCE
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz udzielam się na kilku forach i nastu portalach społecznościowych, rozumiem twoją rację, jednakże jestem zdania iż zanim coś ktoś napisze powinien przeczytać całość rozmowy by mieć jasny kontekst i przedewszystkim zastanowić sie czy ma coś do dodania na dany temat. Bo pisać po to tylko żeby napisać cokolwik nie ma sensu moim zdaniem. Oczywiście jeśli masz inne zdanie to chętnie go wysłucham i jak najbardziej uszanuje.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ano Fighter..racja. Co jak co brakowałi by nam tu tylko jeszcze Kukiza.

To tak w ramach konstruktywnych dyskusji

A to w ramachpoezji Pawła Kukiza.
(Oglądać po 22. Dozwoleone od 21 roku życia)
Zgłoś wpis

Bliżej nas